Aurasprays

Aurasprays

Aurasprays kopen?

Meer dan 30 soorten aura sprays op voorraad

100% natuurzuiver, handgemaakte, helende geurfrequenties

Getest in de praktijk bij particulieren en professionals

100% natuurzuivere essentiële oliën, waarvan bekend is dat de winning ervan geen schade heeft veroorzaakt.

Met de hand vervaardigd en verwerkt.

Gebruik Auraspray


Spray 2 tot 3 keer per dag de aura spray over je heen of in een ruimte. Neem hier even de tijd voor. Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan 1-2 keer over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreidt in je energie veld.

!
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
5654

Auraspray Citrien

Auraspray Citrien

Wees vrij van angst dat er tekort is.

Het universum is als de hoorn van overvloed maar veel mensen leven in de mindset dat er niet genoeg is of dat ze hebt niet verdienen. Welke beperkende belemmeringen heb jij, waardoor je geen welvaart in je leven kunt toelaten? Deze mag je nu loslaten. Door de positieve werking van citrien op het derde chakra krijg je de enegie en wilskracht om jezelf neer te zetten en open te staan voor de mooie dingen in het leven. Jij bent het die je uit de valkuil van de beperking kan halen, niet iemand anders uit je omgeving. 

 Om welvaart aan te trekken kun je een citrien kristal in de linkerhoek van je huiskamer zetten. De linkerkant bepaal je vanaf de voordeur kijkend naar binnen.

 Deze geurfrequentie bestaat uit: Zilverspar, Grapefruit, CItroen, Tolubalsem en Geranium.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
258510
Tijdelijk niet leverbaar

Auraspray Amber

Auraspray Amber

Ik maak alles wat negatief is weer positief!

Ingrediënten:Mandarijn, Citroen, Pinie, Tolubalsem,Gember, Nootmuskaat.

Deze frequentie is krachtig en reinigend voor lichaam en het energetische lichaam. Negatieve energie en pijn worden omgezet in positieve energie waardoor er evenwicht ontstaat. Met als gevolg dat deze frequentie je stabiel, vrolijk en creatief maakt. Je voelt je goed in je gronding zitten. Ook als je daar naar op zoek bent is dit een goede frequentie om te gebruiken.
Amber bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en versterkt het vertrouwen in jezelf. Hierdoor vermindert het gevoel van neerslachtigheid en stress.

Inhoud 50 ml

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
254662

Auraspray emotioneel trauma

Auraspray emotioneel trauma

Als diep verdriet je tegenhoud en steeds maar weer de kop op steekt. Je kunt je levenspad niet vervolgen.

Ingrediënten: Zilverspar, Neroli, Bergamot, Mandarijn, Patchouli, Palo Santo.

Emotioneel trauma is ontwikkeld omdat ik veel mensen tegen kom die te maken hebben met diep verdriet maar niet precies weten waar het vandaan komt. Ik noem het ook wel eens zielepijn.
Het is niet altijd belangrijk om te weten waar een emotie vandaan komt. Het is wel heel raadzaam om die emotie door te werken en los te laten.
Emotioneel trauma helpt je om dit op een milde manier te doen. Wees niet bang om je emoties te laten stromen en besef dat tranen er zijn om je ziel te reinigen.

Veel mensen komen niet verder op hun levenspad omdat je iedere keer weer die emoties tegen komen. Laat je niet meer tegenhouden om je hart te volgen en ontdoe je hart en je ziel van alle nare emoties die je tegenhouden om opgewekt en vol passie je levensweg te volgen.

Inhoud 50 ml

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
546422

Auraspray maan

Auraspray maan

De Maan staat voor het moederlijke en het vrouwelijke.
Ingrediënten: Teunisbloem olie, Arve Den, Bergamot Reggio, Ravensera en Eikenmos.
Bevat de kristal: Maansteen
Behandeld met stemvork: Maan 210,40 Hz en Zilver 376 Hz
Bekrachtigen: Ik voel
De Maan staat voor je gemoed, je gevoelens, je onbewuste en instinctieve reacties. De positie van de Maan toont waaraan je grote behoefte voelt, waar je spontaan op afgaat en wat je instinctief verafschuwt en vermijd. Verder staat de Maan voor je contactvermogen, je verlangen naar nabijheid en geborgenheid, je thuis, hoe je woont, je verbondenheid met de geboortestreek of vaderland, herinneringen, typische kindertijdervaringen en de behoefte aan emotionele zekerheid.
Samen met Venus symboliseert de Maan het vrouwelijke principe. Daarbij staat de Maan voor het moederlijke vrouwelijke en is tevens je instelling tegenover de eigen moeder, vervangende moeders.

Inhoud 50 ml

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
1454123

Auraspray rainbow Shower

Auraspray rainbow Shower

Alle kleuren om je heen!

Op een moment hoorde ik een stemmetje zeggen "Maak een regenboog spray"! En dat heb ik dan ook meteen gedaan. Als ik zulke impulsen krijg ben ik meteen bereid om er voor te gaan.
Dit keer was het geen moeilijke missie, ik heb tenslotte alle keuren van de regenboog al gemaakt. Ik heb alle Healing Colors bij elkaar gegooid en voilà!

Ga deze heerlijke spray snel opbeuren. Het effect is ongelofelijk. Ik heb de spray tijdens de Lotus beurs in Houten voor het eerst uitgetest. De reacties waren spectaculair! Wat ik wel merkte is dat deze geurfrequetie je erg snel omhoog zet. Wees daar dus op bedacht.

Verder zorgt deze spray voor rust en warmte. Ze maakt vrolijk en is een hele mooie spray om te gebruiken tijdens meditaties etc.

Inhoud 50 ml

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
24513

Auraspray psychisch

Auraspray psychisch

Als je rechter en linker hersenhelft niet geheel in balans is.
Ingrediënten van deze helende geur: Lavendel, Rozemarijn, Lemongrass, Bay Sint Thomas.
 Existentie betekend ZIJN... door opgelopen trauma's kan je werkelijke wezen niet meer in volle wasdom in het lichaam aanwezig zijn waardoor het leven niet optimaal kan worden beleefd.
 
Tijdens diverse manieren van het geven van therapie of healing kan dit probleem boven water komen. Door gebruik te maken van de energie van de existentie essences kun je op een makkelijke manier de energetische blokkade transformeren. ( soms gebeurt het door alleen maar door het flesje tegen de blokkade aan te houden).
 Door de hoge trilling en het gemak waarmee blokkades worden aangepakt is het wel raadzaam om daar op verdacht te zijn. De olie kan dus heel veel losmaken en een nawerking hebben die niet altijd even plezierig is. Het geven van deze informatie is voor de cliënt prettig zodat deze bijwerking niet onverwacht is.
 
Psychisch trauma:
Deze olie helpt om de traumatische ervaring op psychisch niveau te verwerken. Je voelt in je hoofd dat de linker en rechter hersenhelft in balans komen. Als een traumatische ervaring niet goed of voldoende wordt verwerkt, door de hersenen wel te verstaan, kan de ervaring ernstige belemmeringen veroorzaken waardoor het leven niet meer als aangenaam wordt ervaren.
Doordat de hersenen de ervaring ergens anders "opslaan" wordt het trauma hanteerbaar en belemmerd het niet meer je leven.

Inhoud 50 ml

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
2588

Auraspray Labradoriet

Auraspray Labradoriet

Als je hooggevoeligheid je tot last is.

De bescherming die Labradoriet je kan geven is een onderdeel van maatregelen die je kunt nemen om met deze constitutie om te gaan. Dan wordt je belemmering je kracht!
Deze geurfrequentie beschermt je niet alleen tegen invloeden van buitenaf maar ook van elektromagnetische straling. Houdt entiteiten op een afstand en schermt je af van hun invloeden.

Deze geurfrequentie bestaat uit: Bergamot Reggio, salie, arve den, geranium, labdanum rozenhout, citroen en grapefruit.

Inhoud 50 ml

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
21566

Auraspray Bergkristal

Auraspray Bergkristal

Reinig en balanceer jezelf van alle indrukken die je dagelijks op doet.

Gedurende de dag doen we als mens vele indrukken op die ons energetische lichaam flink kunnen vervuilen. Met als gevolg dat we ons moe en uitgeput voelen. Het lichaam verkrampt en we kunnen niet meer 'vloeiend' leven.

Om je te ontdoen van energetische vervuiling kun je Bergkristal gebruiken. Verdamp de essence in een aroma lampje of spray je aura schoon met de auraspray.
Draag een knuffelsteen van bergkristal bij je om je tijdens de dag mee te spelen.

Deze geurfrequentie bestaat uit: Rozemarijn, Kamfer, chempaka, lavendel, kruidnagel, patchouli.

Inhoud 50 ml

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
3230

Auraspray Amethyst

Auraspray Amethyst

Luister goed naar je ingevingen, ze wijzen je de weg!

 Amethist maakt je ontvankelijk voor alle hulp die je krijgt vanuit de lichtwereld. Vaak zijn wij daar te veel voor afgesloten omdat we continu van ons zelf vandaan zijn. We leven met onze telefoon en computers en onze aandacht is altijd naar buiten gericht.
Terwijl je in tijden van onzekerheid of keuzes het beste is om de antwoorden die je zoekt bij jezelf te vinden.
Gun jezelf tijd om alleen te zijn en om stil te worden. Door stil te zijn kan alle kennis naar de oppervlakte komen. Ook heeft de lichtwereld beter toegang tot te bewustzijn. Ingevingen en seintjes kan je makkelijker opvangen.

Gebruik deze frequentie naar behoefte en het is raadzaam om een mooie Amethist uit te zoeken en bij je te dragen.

Deze geurfrequentie bestaat uit: Lavendin, Palmarosa, Geranium, Palo Santo, Citroen.

Inhoud 50 ml

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
21245

Auraspray inner earth

Aura spray inner earth

Verbinding met het wezen Aarden, dit is meer dan gronden en geeft diep weten dat het goed is.

Ingrediënten: Vanille, Bergamot FCF, Latschenkiefer, Kalmoes, Eikemos, Sandelhout Oost.

Tijdens een bezoek bij Angelplace in Chaam ben ik in contact gekomen met het wezen Aarde. Ik mocht me verbinden met het binnenste van de aarde, maar niet het bekende gronden, dit ging veel dieper en was een buitengewone ervaring. Ik kreeg meteen de term Inner Earth in mijn gedachten. Advies aan mij, maak hier ook maar een olietje van!

 Het heeft heel lang geduurd voor ik uiteindelijk de olie klaar had. Ik kreeg het niet voor elkaar om dat zelfde gevoel dat ik had in Angelplace terug te vinden. Tot voor kort. Een bijzonder ruikende olie die je verbind met de wereld die is zoals die van ons maar in spiegelbeeld, zo noem ik het maar.
Inhoud 50 ml

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
69800

Auraspray rozenkwarts

Auraspray rozenkwarts

Ik help je om je eigenliefde te ontwikkelen zodat je je makkelijker kunt verbinden met anderen vanuit het hart.

 Deze liefdevolle spray verbind je met je hartchakra en zorgt ervoor dat blokkades los kunnen komen. Help je om je eigenliefde te vergroten en compassie te voelen, ook naar jezelf toe.

 Een fijne spray om te gebruiken bij kinderen die verdrietig zijn, het kalmeert ze en geven een liefdevolle omarming tijdens hun verdriet zonder het weg te willen stoppen.

 Een fijne spray voor ouderen en kinderen die angstig zijn geeft ze vertrouwen.

 Deze geurfrequentie bestaat uit: Rozenhout, geranium, bergamot reggio, Roos, Lavendin, mimosa.

Inhoud 50 ml

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
15662

Auraspray Turkoois

Auraspray Turkoois

Ik breng je innerlijke rust en bescherming.

Naast innerlijke rust en bescherming geeft Turkoois je inzichten waar door je je slachtoffer en bijbehoorende destructieve gedachten los kunt laten en daardoor kun je de energie voor iets positiefs en opbouwends gebruiken. Laat de schuldvraag los en wees verantwoordelijk voor je eigen gedrag. Bevorderd het zelfbewustzijn en laat je inzien dat je goed bent zoals je bent. Dit brengt de innelijke rust tot stand.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Spray-2120

Auraspray Eenheidsbewustzijn

Auraspray Eenheidsbewustzijn

Eenheidsbewustzijn, in deze tijd is het belangrijk om te beseffen dat we met alles dat er is zijn verbonden, mens, dier, plant en steen.

Ingrediënten van deze helende geur: Neroli, Citroen, Palmarosa, Marjolein en Nardus.

 In deze tijd is het belangrijk om te beseffen dat we met alles dat er is zijn verbonden. Mens, dier, plant en steen.
 In de tijd waar we nu in leven wordt het systeem wat we gewend zijn overhoop gegooid. Denk aan het midden oosten, de crisis en de verwarring die we allemaal ervaren. Door je niet te verbinden met de onrust en de angst kun je los komen van deze transformerende chaos.

 Zoek de rust in jezelf en maak verbinding met de eenheid en de liefde. Eenheidsbewustzijn is een geur die je zal helpen om innerlijke rust te vinden en het eenheidsbewustzijn te ervaren.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Spay-955

Auraspray veiligheid

Auraspray veiligheid

Als je basisveiligheid je is ontnomen is het van belang dat je deze weer opbouwd. De geurfrequentie Veiligheid is een hulpmiddel om je daarbij te ondersteunen. Ingrediënten: Geranium, Palmarosa, Wierook, Patchouli, Lavendel, Rozenhout, Benzoë.
Kristallen: Labadoriet.

Veiligheid is een van de eerste vereisten voor een positieve manier van leven en om jezelf neer te zetten als krachtig en liefdevol mens. Als de ervaringen van het leven je deze basis veiligheid hebben ontnomen kan het leven overkomen als heel bedreigend. Veiligheid ervaren in jezelf is de basis van het opbouwen van zelfvertrouwen. Zo kun je de indrukken van het dagelijks leven op vangen en op een opbouwende en liefdevolle manier reageren, naar jezelf, maar ook naar je omgeving. Deze olie is o.a. geschikt voor kinderen die gepest worden of gepest zijn. Maar ook voor volwassenen die deze ervaring hebben gehad of nog steeds hebben.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Spray-905

Auraspray balans

Auraspray balans

Vind je balans tussen lichaam en geest maar ook balans tussen de dualiteiten.

Met: Patchouli, Vetiver, Bergamot, Mirte, Venkel, Cajaput, Benzoë en Cananga.
Kristallen: Bergkristal

Balans is belangrijk om op een positieve manier je leven in te richten. Je moet leren geven maar ook nemen. Je verstand en je gevoel in evenwicht, is een goed streven. Toch is het lastig om constant de balans te ervaren. Tijdens momenten van meditatie of gewoon bezinning kun je deze essence gebruiken. Maar maak er een heerlijke badolie van of een massage olie. Balans in je leven geeft evenwicht.

Spray 2 tot 3 keer per dag de aura spray over je heen. Neem hier even de tijd voor.
Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energie veld. Merk het verschil.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Spray-2011

Auraspray entiteiten

Auraspray entiteiten

Maak los wat niet bij je hoort en stuur het met liefde en licht naar de bron.

Ingrediënten: Lavendel, Zilverspar, Geranium, Salie, Basilicum, Laurier.

Entiteiten en vreemde energiën loskoppelen en wegsturen!

Een beladen woord 'entiteiten'. Vaak denken mensen aan geesten en enge dingen maar entiteiten zijn zelfschadelijkheden. Dit kun je dus zelf zijn maar ook energiën uit je omgeving. Energie van een zelfde trilling zoekt elkaar op. Merk je dat de entiteit te lang bij je blijft hangen en ondervind je hier schade van, dan is het tijd om er wat aan te gaan doen. Deze Geurfrequentie is een hulpmiddel om de energiën die moeten verdwijnen los te maken uit je aura.

 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Spray-940

Auraspray hoger hart

Auraspray hoger hart

Hoger Hart bewustzijn transformeert de hartsenergie op een milde manier van IK naar WIJ.
Ingrediënten van deze helende geur: Kaneel, Jasmijn, Neroli, Sandelhout Oost, Lavendel, Lavendin, Vanille.

De transformatie van de energie gaat met een rap tempo en de energie frequenties van ons hele energetische systeem schud ons door elkaar. Ik heb gemerkt als je vast blijft houden aan de oude energie er allerlei mogelijkheden worden gecreëerd waardoor je wordt uitgedaagd om de stap naar transformatie te maken. Het Hoger Hartchakra is een nieuwe werkelijkheid waarin we over stappen van het IK gevoel naar de WIJ benadering.
Door angst is het voor veel mensen lastig om deze stap te maken. In vlagen zal de intentie van het Hoger Hartchkara worden gevoeld. Je kunt dan merken dat het leven Lichter wordt, de uitdagingen worden niet als langdurig lijden beleefd.

Ben je je ervan bewust dat het voor jou lastig is om de overstap je maken naar een leven in het Hoger Hartchakra laat je dan helpen door de heerlijke geur van Hoger Hart bewustzijn. De olie zet je op de grond en neemt je daarna mee naar grote hoogte, vervolgens wordt je een warm gevoel waar in je hartgebied. Een kippenvel bezorgende ervaring

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Spray-989

Aura spray Pyramid power

Aura spray Pyramid Power

Pyramid Power zet je stevig in je fundament en zorgt voor een optimale gronding en verbind je tegelijkertijd vanuit je kruinchakra met de cosmos.

Ingrediënten van deze helende geur: Rozenhout, Chempaka, Vetiver, Kruidnagel, Lavendel, Elemi, Rozemarijn.

Deze olie is heerlijk van geur en zal je krachtig en soms iets hard op de grond zetten. Je houd echter wel je verbinding met de bron doordat je kruinchakra wordt open gezet en de stroom op gang komt. Door de goede gronding zal je hele wezen tot worden verbonden met alles dat er is. Een unieke ervaring, kriebbels op je kruin en een krachtige stroom vanuit de aarde. Deze verbinden zich met elkaar in het hartcentrum.

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Spray-900
Tijdelijk niet leverbaar

Auraspray Circle of Angels

Auraspray Circle of Angels

Een circel van liefde om je heen, iedere keer als je deze geurfrequentie gebruikt!
Alle engelen van de onze engelenlijn staan in een kring om je heen. Ze overstelpen je met liefde en ondersteunen je bij alles waar je mee bezig bent. Een heerlijke sensatie.

Inhoud 50 ml

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
Spray-921
Tijdelijk niet leverbaar

Auraspray Michael

Auraspray Michael

Michaël beschermt je tegen alles wat niet goed voor je is. En verbreekt alle verbindingen die je wenst te verbreken.
Ingrediënten: Lavendel, Honing, Neroli, Palmarosa, Rozenhout, Laurier, Pompelmoes.

Aartsengel Michaël is de hoeder van de eerste lichtstraal,de kleur is blauw. Blauw is de kleur van rust vrede en geborgenheid. Daarom helpt Aartsengel Michaël je op een kalme manier door moeilijke situaties heen. Hij is het licht als we ons onzeker en angstig voelen.

Hij trekt het goede aan en dat wat je niet nodig hebt aan situaties die je naar beneden trekken houdt hij op afstand. De Aartsengel Michaël verteld je ook dat je je niet alleen op je verstand moet concentreren maar dat je ook je op je intuïtie kan vertrouwen. Je intuïtie is de leidraad van je leven, alleen je intuïtie brengt je naar je levenspad.
Hij helpt je om verbindingen te verbreken als je die niet meer nodig hebt. Ook zal hij je beschermen tegen kwaad.
Inhoud 50 ml