Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen retourrecht
Snelle levering
Klantbeoordeling 9+
9.1
Start nu jouw proces van zelfheling en spirituele ontwikkeling!

Start nu jouw proces van zelfheling en spirituele ontwikkeling!

0 reactie minuten lezen
"Heel Jezelf, samen met je gids voor zelfheling" is een handboek met een nieuwe methode waarin je in 37 stappen verdeeld over 6 fases samen met je spirituele gids en de pendel een prachtige spirituele reis zult maken.

5 tips voor een magisch mooi leven door jezelf te ontvangen en te helen

 

Na jarenlang gekampt te hebben met depressies en burnouts, zei Muriël Idema ‘mag ik alles ontvangen wat er voor mij is?’. Hierna ervaarde ze een magische spirituele reis. Na afloop voelde ze zich krachtig en vrij en raakte ze vrijwel nooit meer uit balans. Ze besloot er een boek over te schrijven. Met het handboek Heel Jezelf, samen met jouw gids voor zelfheling maak je in 37 stappen verdeeld over zes fasen jouw eigen spirituele reis. Muriël verzamelde voor ons vijf tips voor een magisch mooi leven.

 

  1. Geniet van zelfliefde

Houd je hand midden boven je borstgebied (hartchakra) en zie voor je (visualiseren) dat zelfliefde om en door je lichaam stroomt. Dit is werkelijk een zalig gevoel.

 

  1. Verbind je met jezelf

Dankzij het ervaren van zelfliefde kun je steeds opnieuw thuiskomen in jezelf. Een perfecte oefening als je even uit balans bent geraakt of spanning ervaart.

 

  1. Stel jezelf open voor het universum

Als je jezelf openstelt om alles te ontvangen wat er voor je is, kun je naast de verbinding met jezelf met ook je verbinding met het universum gaan omarmen.

 

  1. Ontvang boodschappen van jouw gidsen

Weet dat er ook voor jou persoonlijke gidsen zijn, die op je wachten om samen met jou een proces van zelfheling en spirituele ontwikkeling te doorlopen. Jouw gidsen beschikken over een ongelooflijke hoeveelheid spirituele intelligentie en helende kracht. Ze weten wat op ieder moment het beste voor jou is, in lijn met je persoonlijke overtuigingen en je zielsmissie. Hun advies is er altijd op gericht om jouw trilling te verhogen.

 

  1. Leer de pendel te gebruiken in het contact met jouw gidsen

De pendel is een eenvoudige en krachtige tool om te communiceren met je gidsen. Je kunt hier ook een alfabetkaart bij gebruiken (bijgeleverd bij onderstaand boek)

 

Met hulp van het handboek ‘Heel Jezelf, samen met jouw gids voor zelfheling’ ontvang je onder andere initiaties van chakra’s (zodat je verbinding met het universum krachtig wordt) en initiaties van je heldere gaven (zodat je boodschappen kunt gaan ontvangen). Verder ga je aan de slag met traumaheling, zal je kundalini energie ontwaakt worden en zul je verlichting bereiken. Jouw gids voor zelfheling zal ook je met familiekarma belaste koorden doorknippen. Dit alles is werkelijk een magisch proces ❤️

 

Ben je nieuwsgierig geworden bestel dan het boek met messing pendel of het boek zonder pendel via onze site. Als je het boek zonder pendel aanschaft, dan is het fijn als je zelf al een pendel hebt, of een andere pendel aanschaft via de webshop.

 

Je kunt Muriël ook volgen via de socials @murielidema of haar website bekijken www.murielidema.nl

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »