Witte Salie

 Witte salieWitte salie

witte salie of smudge sticks kopen ?

Beste kwaliteit witte salie uit California en niet duur.Uitermate geschikt voor het reinigen en zuiveren van uw huis.

Witte salie worden gebruikt door de Indianen tijdens hun zuiveringsceremonies en het uitspreken van gebeden.

Witte salie en smudge zijn ook uitermate geschikt voor het reinigen en zuiveren van uw huis of andere ruimten.

Sjamanen branden kruiden en vragen positieve "Spirits" om hulp en begeleiding. Het smudge ritueel van de sjamanen geeft een krachtige impuls om de verbinding met de natuur en geestelijke helpers te herstellen. Met een smudge ritueel worden negatieve vibraties rondom personen en in leefruimten verwijderd. De aura wordt gezuiverd en de natuurlijke veerkracht neemt toe. De leefruimten zijn niet langer een bron van negativiteit met alle gevolgen van dien voor de personen die er verblijven en wonen. Negatieve "spirits" verdwijnen en kunnen hun ziekmakende vibraties niet langer overbrengen.

Wat is Smudgen?

Door de eeuwen heen en in verschillende culturen worden er rituelen uitgevoerd waar men kruiden of wierook gebruikt om te reinigen. Zo zijn er ook sporen van vergelijkbare tradities van onze eigen voorouders te vinden in het branden van wierook.

De term smudgen (beroken) is afkomstig van de Native Americans die salie, sweetgrass en andere kruiden verbrandden en met de vrijgekomen rook mensen, dieren, ruimtes, kristallen en objecten energetisch reinigen. De heilige rook wordt verspreid met een smudgeveer

Ook kan je het als voorbereiding gebruiken voor een andere rituelen, healing of meditatie. Maar je kan ook een ruimte smudgen, bijvoorbeeld je huiskamer als er veel mensen zijn geweest of als er een flinke "discussie" heeft plaatsgevonden. Ook aan gebruiksvoorwerpen kunnen energievelden zitten die niet van jou zijn, deze kan je ook reinigen door te smudgen.

Waarom Smudgen?

Je neemt iedere dag veel energie├źn mee van anderen en/of van gebeurtenissen. Deze energie├źn hebben invloed op je aura, en je omgeving. Smudgen helpt ons los te laten wat ons hindert om heel geconcentreerd aanwezig te zijn in het NU.

Je aura en omgeving vrijmaken van deze energie werkt zuiverend, stimulerend en geeft weer ruimte voor andere zaken. Het werkt als volgt: de rook hecht zich aan die energie die niet nodig is en met het weggaan van de rook verdwijnt ook die energie.

Hoe kan je Smudgen?

Er zijn vele manieren om te smudgen, uitgangspunt is dat jij je er prettig bij voelt. Hieronder geef ik een mogelijke manier aan en wat je hierbij nodig hebt.

Voor het smudgen heb je een vuurvaste schaal nodig (schelp, smudgebowl) eventueel kruiden, (salie, sweetgrass) korrlwierook of Palo Santo hout een smudgeveer en vuur. Leg eventueel wat zand of aarde op de bodem van de bowl, om je handen of je tafel tegen de warmte te beschermen. Gebruik je een abaloneschelp, dan beschermt het zand de binnenkant. Steek een houtskoolblokje, salie en eventueel kruiden of wierook met een lucifer aan. Zodra de salie begint te roken start je met smudgen. Een smudge stick gebruik je door het topje aan te steken met een aansteker of lucifer en de vlam uit te blazen, zodat de stick gaat gloeien. De geurige rook komt dan vrij. De stick kan gedoofd worden in een vuurvast schaaltje met zand. Op deze manier kan hij meerdere keren gebruikt worden.

Een ruimte smudgen

Wanneer je een heel huis gaat reinigen, werk dan van verdieping naar verdieping in de richting van een open raam of deur.

Smudge langs de wanden van elke ruimte en schenk speciaal aandacht aan de hoeken. Waaier tenslotte de rook vanuit het centrum van elke ruimte naar het plafond en de vloer en vervolgens in de richting van het open raam of deur.

De vier elementen zijn bij het smudgen alom vertegenwoordigd:

Aarde = salie/kruiden
Lucht = rook/veer
Water = schelp/bowl
Vuur = branden


Jezelf smudgen

Met je Smudgeveer trek je de rook naar je toe (ter hoogte van je hart). Vanuit je hart trek je de rook over je hoofd naar achteren. Daarna trek je de rook langs de armen naar beneden (altijd van je af werken) en tenslotte trek je de rook langs je hele lichaam naar beneden, richting aarde.

Sommige plaatsen in je lichaam kunnen wat meer rook nodig hebben. Luister goed naar je gevoel en sta bij die plaatsen wat langer stil.

Witte salie grof 25 gram

Witte salie grof 50 gram

Witte salie grof 100 gram

Witte salie grof 200 gram

Witte salie grof 500 gram

Baby smudge witte salie

Baby smudge witte salie 3 stuks

Dragons Blood Baby Smudge stick 15 gram

Dragons Blood Baby Smudge stick 15 gram 3 stuks

Mini smudge witte salie en dragons blood

Witte Salie Smudge stick large bundle

Witte salie combi-pak

Smudge stick blauwe salie en dragons blood

Triple Goddess Smudge Stick

Angel Sage and blue sage

Silver cloud sage

Salie Four Directions

Witte salie wierook

Witte salie wierook puur natuur

Melange witte salie met heilig Palo Santo heilig hout

Witte salie kegeltjes wierook puur natuur

Salie pakket klein

Salie pakket groot

Witte salie aromatherapie spray

Travel Smudge kit

Smudge stick salie en Ceder

Smudge stick salie en Copal

Smudge stick salie en sweetgrass

Desert Sage Smudge groot

Shasta Sage Smudge groot

Voordeel 3 salie smudssticks

Witte salie 3 pack

Smudge pakket Harmonie en en liefde

Smudge pakket Meditatie en Rust

Smudge pakket bescherming

Smudge pakket nieuw begin

Smudge pakket Heldere geest - Inzichten

Smudge pakket Aartsengel Gabriel

Smudge pakket Aartsengel Michael

Smudge pakket Aartsengel Raphael